Lucky You Specialty Coffee opent in maart 2023 de deuren

Auteur: Redactie
Ondernemen Opening 20 januari 2023
Lucky You Specialty Coffee opent in maart 2023 de deuren

Koffiespeciaalzaak Lucky You is hard op weg om de deuren te openen in de Utrechtse wijk Oudwijk met behulp van 70 investeerders. De ondernemers Ryordan Miltenburg en Kai van Harskamp hebben doormiddel van een crowdfunding bij CrowdAboutNow al meer dan 42.000 euro opgehaald en hopen zo hun koffiedroom  te verwezenlijken.

Het is de droom van Ryordan Miltenburg en Kai van Harskamp om Utrecht kennis te laten maken met de veelzijdigheid van het product koffie. Samen met Rumbaba coffee roasters uit Amsterdam zijn ze van plan om Utrechters elke dag te laten genieten van heerlijke koffie van verschillende herkomst. Beide ondernemers werken al jaren met passie in het koffievak en kunnen niet wachten om hun kennis over het product te delen. Lucky You Specialty Coffee opent in maart de deuren van haar gezellige kleine café in Oudwijk op de Baanstraat 1.

Crowdfunding

De inwoners van Utrecht kunnen hier terecht voor hun dagelijkse dosis koffie, ontbijt, lunch en snacks. Samen met lokale ondernemers proberen Miltenburg en Van Haskamp maatschappelijk verantwoord te ondernemen, door bijvoorbeeld te werken met inwisselbare to-go bekers. Om daadwerkelijk te kunnen starten is er nog een bedrag van 58.000 euro nodig boven op de 42.000 euro die zij al hebben binnengehaald. 

Overig nieuws