Op 23 mei opende het zusje van horecaconcept Baker&Moore, Baker’s Dough, officieel de deuren van haar leefkeuken en stroomden de verwachtingsvolle cookie dough fans binnen. Met aanwezigheid van partijen als RTL Boulevard, het AD en de Metro bij het doorknippen van het lintje door moeder kon het eigenlijk al niet mislopen, maar de eindeloze rijen voor de shop en enthousiaste kreten online bevestigden de verwachtingen: de eerste Cookie Dough bar van Nederland is een succes!
1000 bezoekers per dag
De eerste week al was het deeg niet aan te slepen en ‘doughmineerde’ Baker’s Dough het internet, wat dan ook resulteerde in meer dan 1000 bezoekers per dag en een gemiddelde van 250 kilo deeg. Nu, enkele weken later, sluiten Nederland, België en Duitsland nog steeds aan in de rij om hun eigen favoriete cookie dough op te halen bij deze authentieke leefkeuken in een hip jasje van 2017. Daarnaast blijkt ook de rest van Europa mee te willen doen aan deze ware cookie dough trend…
Koekjesdeeg
Wat kun je je bij Baker’s Dough voorstellen? Ga even terug in de tijd naar het moment waarop je stiekem stond te snoepen van het koekjesdeeg wanneer moeder de keuken verliet, alleen nu zonder buikpijn. Het koekjesdeeg van Baker’s Dough is namelijk safe-to-eat door het gebruik van ingrediënten zoals gepasteuriseerde eieren en verhitte bloem. Hier kies je jouw favoriete basisdeeg en stel je je eigen traktatie samen met toppings volgens het 'Dough-It-Yourself' principe. Liever gemakkelijk een creatie kiezen? Ga dan voor een van de samengestelde specials, die stuk voor stuk een lust voor zowel oog als maag zijn. Wil je jouw guilty pleasure echt compleet en zomers maken, voeg dan een bol ijs toe.
Na de vliegende start en met een slogan als #justdoughit kan het niet missen dat Baker’s Dough nog veel meer in petto heeft… Dus houd hen vooral in de gaten en loop zeker eens binnen voor jouw eigen dough to go!