Download hier de Lunchroom september 2023 editie

Auteur: Redactie
21 september 2023
Download hier de Lunchroom september 2023 editie

Vers van de pers, maar dan digitaal: de nieuwste editie van vakblad Lunchroomt is nu kosteloos te downloaden of online te lezen. Een editie bomvol vakinformatie voor ondernemers in horecadagzaken. De redactie van Lunchroom zet zich in om te voldoen aan de informatiebehoefte van iedere ondernemer in lunchrooms.

Shamé Keesman (31) is een gepassioneerde onderneemster die een opmerkelijke route heeft genomen; van de wereld van architectuur naar het oprichten van een koffiebar in Heerenveen. Toch bleek haar studie goed van pas te komen tijdens het opzetten van een succesvolle onderneming in Friesland. Op pagina vier lees je hoe dat is gegaan.

De award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland - van dit blad - bestaat sinds 2011. Ook dit jaar kunnen lunchroomondernemers hun favoriete broodje insturen voor de award. Vorig jaar won Stephen Nieuwenhuis van Copper Branch met het broodje Copper Power. De redactie van het vakblad Lunchroom sprak Nieuwenhuis over het winnen van de award en de stand van zaken bij Copper Branch. Vind het op pagina zes. Welk broodje wordt de opvolger van de 'Copper Power'? De inschrijving sluit op vrijdag 6 oktober 2023 om 12.00 uur.

Het bepalen van een horecaconcept is van belang omdat het de basis vormt voor het succes van een horecaonderneming. Een sterk concept geeft een duidelijke richting en identiteit aan het etablissement, waardoor het zich kan onderscheiden van de concurrentie en het aantrekkelijk wordt voor de doelgroep. Op pagina acht vertellen een restaurateur, lunchroom- en caféondernemer in ‘Geheimen van succesvolle horecaconcepten onthuld’ hoe hun concepten tot stand zijn gekomen.

Altijd benieuwd geweest hoe het is om een pannenkoekenrestaurant te runnen? In de rubriek op ‘Franchiseketen uitgelicht’ pagina tien presenteert Lunchroom in deze editie een historisch overzicht met actuele cijfers van Pannenkoe.

Onze nieuwe redacteur Robin Bruggeman laat in zijn eerste opiniestuk voor dit blad weten dat bier eindelijk serieus genomen wordt! Hoe? Je vindt het op pagina elf.

Download 'm hier nu kosteloos.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws