Restaurant De Hooge Heerlijckheid uit Amerongen is gecertificeerd voor het EKO-keurmerk Horeca. 100% van de inkoop is
van gecontroleerd biologische herkomst.
~Foto: Karin en Jeroen de Klerk. Fotograaf: Karen Stork.~
*Keuze voor biologisch*
De Hooge Heerlijckheid in Amerongen kookt al meer dan 10 jaar met passie en liefde voor haar gasten. Het sfeervolle restaurant bevindt zich in het oude historische dorpskern van Amerongen, onder de rook van het kasteel chef-kok Jeroen de Klerk over de keuze voor biologisch: "We merkten dat biologische producten als groente en vlees gewoon lekkerder zijn. En we willen kwaliteit serveren. Smaak en kwaliteit, daar gaat het om. Onze gasten horen graag over de verhalen achter de producten. Met de keuze voor biologisch, heb je een goed verhaal."
*Bewust verantwoord gevoel*
Met de EKO-certificering tonen zij aan dat 100% van de ingekochte ingrediënten biologisch is. Karin de Klerk: ÂHet gaat om een bewust verantwoord gevoel. Eten en drinken van al het mooie wat de natuur ons biedt. Het aanbod van biologische producten groeit maar door. Dus 100% biologisch kan nu ook gewoon goed."
~Christel Tuin~
De Hooge Heerlijckheid 100 % eko
9 december 2014