Bagels & Beans werft franchisenemers met terrasontbijt

Auteur: Redactie
Food Ondernemen 5 april 2022
Bagels & Beans werft franchisenemers met terrasontbijt

“In de lente maak je gemakkelijker beslissingen, zo blijkt uit recent onderzoek. Dat effect is dit voorjaar waarschijnlijk nog groter, omdat thuiswerkers afgelopen twee jaar meer binnen zaten dan vóór de coronapandemie”, meldt Bagels & Beans. De horecaketen speelt hier op in met een terrasontbijt voor iedereen die weleens droomt van een eigen koffiezaak of lunchroom. Op zaterdagochtend 23 april horen geïnteresseerden op het terras alles over het runnen van een eigen Bagels & Beans. Met koffie of een bagel naar keuze. De organisatie kiest voor een terrasontbijt vanwege de volgende reden: “Met een terras als werkplek is de kans groot dat je werkgeluk toeneemt. Vandaar ook onze keuze voor een terrasontbijt”, aldus Lizan van der Pol, mede-eigenaar van Bagels & Beans.

Vrijblijvende oriëntatie

“We horen vaak dat mensen door het thuiswerken zijn gaan nadenken over wat ze écht willen”, legt van der Pol uit. “We hopen dat de lentekriebels ze net dat zetje geven om die ambities waar te maken.” Tijdens het terrasontbijt vertellen van der Pol en businessdeveloper Jojan Verhorst alles over het openen van een Bagels & Beans en de begeleiding die je hierbij krijgt. “Het is een vrijblijvende oriëntatie”, verduidelijkt van der Pol. “Ook als je nog twijfelt of geen horecaervaring hebt, ben je van harte welkom. Je krijgt een kijkje in de bagelkeuken en kickstart tegelijkertijd je zaterdagochtend met een powerontbijt.”

Terrasontbijt

Het terrasontbijt voor potentiële franchisenemers vindt plaats op zaterdagochtend 23 april van stipt 9.29 tot 11.32 uur op het terras van een Bagels & Beans vestiging in midden Nederland (locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding).

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste lunchnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrief van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws