Twee jaar geleden opende Bagels & Beans de vijftigste vestiging en al weer de zestigste. De verse bagels, koffie, sapjes en salades zijn de ingrediënten die de populariteit van Bagels &
Beans lijken te verklaren. Op 7 mei 2014 is de opening van de zestigste Bagels & Beans in Wageningen.
*Eerlijk tegen franchisenemers**
De groei gaat gestaag. ÂWe willen niet te snel groeienÂ, vertelt Ronald Bakker, de oprichter van Bagels & Beans. ÂKwaliteit gaat voor alles. Dat betekent dat we potentiële franchisenemers eerlijk vertellen wat ze te wachten staat. Daarnaast zorgen we voor een goede begeleiding. Op die manier vergroten we de kans dat een nieuwe vestiging slaagt en kunnen we garanderen dat het een échte Bagels & Beans is.
*Ik wilde het als kind al *
Wat ongetwijfeld bijdraagt aan het succes, is het feit dat de franchisenemers niet alleen ervaren zijn, maar ook echt hart hebben voor horeca. Madelon Angelier, franchisenemer van de nieuwe vestiging in Wageningen: ÂIk zeg altijd: het zit in je of het zit niet in je. En als het in je zit, dan weet je het. Zelf wist Madelon het al vroeg: ÂIk wilde als kind altijd meehelpen als we ergens gingen eten.Â
*Meteen verliefd*
De zestigste Bagels & Beans zit in monumentaal hoekpand. Mooie hoge ramen versterken die typische relaxte Bagels & Beans-sfeer. ÂAls je binnenkomt, is er een fantastische trap naar boven. Ik was meteen verliefd op het pandÂ, bekent Madelon. De Hoogstraat, waar het pand aan ligt, bevindt zich midden in het centrum van Wageningen, tussen winkels, cafés en restaurants. ÂHet terras is een heerlijke plek om even te zitten en te genietenÂ, aldus Madelon.
Zestigste Bagels & Beans
30 april 2014