Nog een paar weken verbouwen en dan opent Capriole Café; een koffiebranderij met restaurant in Den Haag. Chef-kok wordt Diego Buik die eerder werkzaam was in London, Amsterdam en Rotterdam. In 2015 won hij de beste hamburger van Rotterdam en in de loop van augustus kan Den Haag genieten van zijn juicy burgers en andere stoere én verfijnde gerechten uit de open keuken van Capriole Café. Voor liefhebbers van goed eten en drinken een nieuwe hotspot in de Haagse Binckhorst.
Capriole Café is een nieuwe coffee & food experience bedacht door broer en zus Pascal en Joyce Ultee: 'De liefde voor koffie en lekker eten hebben we van onze ouders mee gekregen. Sinds 1975 handelt ons familiebedrijf in koffie en in Capriole Café combineren we een koffiebranderij met een restaurant. Net als een koffiebar serveren we ontbijt, lunch en allerlei zoete lekkernijen. Maar in Capriole Café kun je ’s avonds ook terecht voor een borrel, lekkere koffiecocktails én een sfeervol diner. En natuurlijk geniet je van ambachtelijk gebrande koffie uit alle uithoeken van de wereld met een ruime keuze uit fair trade- en biologische specialiteiten.'
Het interieur van het gerenoveerd fabriekspand is geïnspireerd door de industriële locatie en ontworpen door Bureau Fraai. De unieke stalen bar en de meubels van staal en hout zorgen voor een warme en chique uitstraling. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet geopend. Nu al een fantastische plek om buiten aan het water te genieten.
Capriole Café in Den Haag ligt verborgen achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd worden. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag. De opening van Capriole Café is gepland in de loop van augustus.
Winnaar 'beste hamburger Rotterdam' komt naar Den Haag
4 augustus 2016