Vis op de menukaart. Ja, ook op de lunchroomkaart. Ontdek wat de mogelijkheden speciaal voor de lunchroomondernemer zijn. Smit Vis zal op de Nationale Lunchroomdag de keuze van vis laten zien.
*Onderscheidende visproducten*
Op 18 maart laat Smit Vis speciaal aan alle lunchroomondernemers zien wat u met vis kunt doen. Zij presenteren onderscheidende visproducten en wat de mogelijkheden zijn binnen de lunchroombranche. Dit is het ideale moment om aan experts te vragen hoe u meer rendement kunt maken met vis op de kaart. Wees origineel, wees creatief en grijp die kans voor gratis vakinformatie.
*Gratis ondernemersdag*
Het bezoeken van de Nationale Lunchroomdag is gratis. Iedere lunchroomondernemer is van harte welkom. Binnenkort kunt u zich inschrijven. Wij houden u graag op de hoogte.
~Myrtille Vromans~
Vis op het lunchmenu!
6 februari 2013