Veggieburger

Auteur: Jorien Slager
1 januari 2016
Veggieburger

Ingrediënten

Flaguette meergranen
Kaassoufflé
Lente-ui
Zachte feta
Gemengde sla

Bereiding

Ontdooi de Flaguette meergranen in ± 15 minuten. Snij het broodje in de lengte doormidden en gril, toast of bak (op 180-190° C) de Flaguette gedurende 0-4 minuten en laat deze daarna afkoelen op een rooster. Bak de kaassoufflé, verkruimel de feta en snij de gemengde sla en lente-ui fijn. Leg op de onderste helft van de Flaguette een bedje van sla met de kaassoufflé erop met de feta kruimels. Maak af met de lente-ui en een saus naar keuze. Plaats de bovenste helft van de Flaguette erop.

Variatietip

Vervang de kaassoufflé door een vegetarische burger.

Overig nieuws