In december 2019 zijn bar-restaurant STAN&CO en Hometown naast elkaar geopend aan Het Buitenhof in Den Haag. Hometown is een gezellige en ongedwongen koffie- en werkspot, bij STAN&CO kun je de hele dag terecht voor ontbijt, lunch, borrel of diner. In het voorjaar wordt STAN&CO Den Haag uitgebreid met een heerlijk terras.
De befaamde koffiebar Hometown – een begrip in Den Haag – heeft een flinke verbouwing ondergaan. Het bestaande concept is uitgebreid met bijzondere drankjes, waardoor deze unieke plek met vintage elementen ook geschikt is voor een borrel, in het begin of later op de avond. Het assortiment is uitgebreid met stoere craft beers uit blik (+ Beer) en een speciaal geselecteerd gedistilleerd drankenassortiment (+ Booze). In het vernieuwde Hometown kun je nu ook gezellige bordspelletjes spelen.
STAN&CO Den Haag
Bij STAN&CO Den Haag kun je gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien van een enorme glazen pui, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt. In het interieur zijn industriële elementen gecombineerd met hout. Het creatieve ontwerpteam van Leban voegt daaraan opvallende eyecatchers toe, typerend voor de stijl van STAN&CO. Dit resulteert in een urban huiskamer waar iedereen zich thuis voelt. Een favoriete plek voor samenzijn met eten, drinken en muziek. In het voorjaar wordt STAN&CO Den Haag uitgebreid met een heerlijk terras.
Debuut Horeca
STAN&CO en Hometown zijn concepten van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. Debuut is een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. Met nu nog 34 locaties, 20 formules, 3 miljoen gasten en een omzet in 2019 van 52 miljoen is Debuut Horeca een belangrijke speler in de horecawereld.
De verrassende horecaconcepten van Debuut Horeca bevinden zich op bijzondere locaties door heel Nederland en vele zijn ware begrippen waaronder Popocatepetl the Mexican, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgisch Biercafé Olivier. Debuut Horeca heeft als doel om toonaangevend te zijn in gastvrijheid door veelzijdige en spraakmakende horecaconcepten neer te zetten.