Charlotte Bubeck en Dick van den Heuvel starten met een nieuw horecaconcept in Amsterdam. De focus bij Screaming Beans ligt op de kwaliteit van koffie, breed aanbod van wijnen, loungegelegenheid en een fine cuisine.
*Opening in voorjaar*
Het concept is niet zomaar tot stand gekomen. Het duo riep de hulp in van architect Glenn Sestig, gastvrouw en sommelier Kim Veldman en topchef Jacob Jan Boerma. De opening staat gepland voor dit voorjaar.
*Drie smaakbelevingen*
Door het combineren van de beste kwaliteit koffie, wijnen en gerechten, wil Screaming Beans een geheel eigen weg inslaan. "Amsterdam mist een plek waar deze drie belangrijke smaakbelevingen samenkomen. Wij willen kwaliteit, hospitality, sfeer en laagdrempeligheid voor onze gasten creëren zonder dat daar de hoofdprijs voor betaald moet worden."
*Barista Academy*
Screaming Beans opende ruim twee jaar terug zijn eerste locatie in Amsterdam. Daar heeft de organisatie zich gespecialiseerd in het aanbieden van kwaliteit koffie en een eigen Barista Academy.
*Opleiding*
Screaming Beans kiest ervoor om medewerkers zelf op te leiden. Er wordt een apart opleidingscentrum geopend om dit te kunnen realiseren. Medewerkers krijgen trainingen over koffie, wijn en eten. Daarnaast kunnen ook consumenten en ondernemingen de workshops volgen. Meer informatie op "screamingbeans.nl":http://www.screamingbeans.nl/
*Op de foto*: Art impression van Screaming Beans.
~Myrtille Vromans~
Screaming Beans start tweede locatie
1 maart 2012