Ingrediënten:
ca. 200 g uitgelekte tonijn uit blik
1 ui
1 kleine appel
6 reuzenchampignons
50 g geraspte belegen kaas
4 eetlepels magere kwark
peper
zout
1 dl bouillon van een blokje
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de tonijn in een zeef uitlekken. Snij de ui fijn. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij in stukjes. Maak de champignons schoon en draai de stelen voorzichtig uit de hoeden. Snij de stelen in stukjes. Doe de tonijn in een kom en prak met een vork fijn. Schep ui, appel, champignonstelen, de geraspte kaas, de kwark, peper en zout door de tonijn. Vul de champignonhoeden met het vismengsel. Zet de gevulde reuzenchampignons in een ovenschaal. Schenk een laagje bouillon in de schaal en laat de champignons in de oven in 15 minuten gaar worden.