De derde Nationale Lunchroomdag vindt plaats op 21 maart. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Dan volgt hieronder nog even waarom u deze dag niet mag missen.
*Kleine moeite; veel meer omzet!*
Haal meer omzet uit uw zaak. Mark Tamsma van Horeca Accountancy & Advies vertelt u alles over up-selling en cross-selling. Duidelijke adviezen waarmee u direct aan de slag kan. Meer weten? Kom 21 maart naar Gilze!
*Rinkelende kassa*
Gaan uw lunchroomgerechten als warme broodjes over de toonbank maar zou u toch graag wat meer rendement zien?
Heeft u zich wel eens serieus bezig gehouden met het doorrekenen van uw menukaart? Luister naar de praktische tips van Mark Tamsma en uw zaak rendeert beter. Bepaal van tevoren wat u wilt overhouden en u zult zien dat uw warme broodjes ook een rinkelende kassa opleveren.
Frank Lindner, hoofdredacteur van horecavakblad Lunchroom, weet als geen ander wat de consument op de lunchkaart en in uw zaak verwacht. Lindner doet u alle lunchroomtrends van 2011 uit de doeken, u bent verzekerd van een goede omzet als u deze tips en tricks in praktijk brengt.
*Kijk en vergelijk*
Het vakblad Lunchroom bestaat bijna 12 jaar. Onder leiding van Frank Lindner presenteren wij u de feiten als het gaat om de prijs van een kopje koffie, broodje kaas, verse soepen en salades. Doe uzelf niet tekort en vergelijk uw cijfers met de resultaten die Lunchroom presenteert.
*Collega's onder elkaar*
Natuurlijk is deze dag ook zeer geschikt om ervaringen uit te wisselen met collega's. Onder het genot van een gratis lunch en een kop thee kunnen alle ins en outs van een lunchroom runnen aan bod komen. Gewoon kletsen over koetjes en kalfjes mag natuurlijk ook!
Dus, schrijf u nu gratis in! Klik op de niet te missen banner op "Lunchroom.nl":http://www.launchyourlunch.nl/inschrijving/
Onmisbare dag voor lunchroomhouders!
11 maart 2011