Chef Kelvin Lin heeft zijn Nayolie in Voorschoten na een sluiting van enkele maanden op 6 juli 2019 heropend als food & wine bar. Onder de nieuwe naam ‘Nayolie by Kelvin Lin’ wordt een zeer onderscheidende modern Aziatische keuken gevoerd met gerechten in bistronomiestijl, die uniek is in de regio. Het restaurant, dat geopend is voor lunch, borrel en diner, werd gerestyled door het Rotterdamse interieurontwerpbureau Smeele.
Over Kelvin Lin
Kelvin Lin (1980) werd geboren in Groningen, uit Chinese ouders. Na in het restaurant van zijn ouders gewerkt te hebben vertrok hij naar Azië om ervaring op te doen in de keukens van toprestaurants. Terug in Nederland nam hij als patron-cuisinier restaurant Red Chilli in Nieuwe Niedorp (Noord-Holland) van zijn ouders over.
Zijn onderscheidende moderne Aziatische keuken resulteerde in hoge noteringen in de toonaangevende restaurantgidsen en lovende recensies in het Noord-Hollands Dagblad, De Telegraaf en de Volkskrant. In 2014 verkocht hij Red Chilli aan chef-ondernemer Han Ji, waarna hij in 2015 lunchroom Nayolie in Voorschoten opende.
Om tegemoet te komen aan de wens van de gasten om ook ’s avonds te genieten van Aziatische gerechten op niveau transformeerde hij lunchroom Nayolie na een korte sluiting en restyling per 6 juli 2019 naar food & wine bar Nayolie by Kelvin Lin.