Iedere zes seconden sterft een kind op deze wereld aan honger of een ziekte die daarmee samenhangt. Om daar wat aan te doen organiseert Unilever Foodsolutions op 16 oktober aanstaande is de eerste Nationale Soepdag. Op deze dag biedt het bedrijf horecaondernemers de mogelijkheid gratis soep te serveren aan hun gasten en zo via de klanten geld in te zamelen voor het World Food Programme (WFP) van de Verenigde Naties. Voor iedere euro die zo wordt gedoneerd, kan het WFP vijf voedzame schoolmaaltijden verstrekken aan kinderen die het hard nodig hebben.
U, als professional in de horeca, weet als geen ander hoe belangrijk goede voeding is. De Nationale Soepdag is een unieke mogelijkheid om bij te dragen aan een goed doel, en tegelijkertijd gasten naar uw restaurant, café, hotel, of lunchroom te trekken. De door u geserveerde soep wordt door Unilever Foodsolutions vergoed.
Hoe het werkt en hoe men kan deelnemen is te lezen op de website "Nationalesoepdag.nl":http://www.nationalesoepdag.nl
~De RestaurantKrant; Hospitality Management; Lunchroom; De CaféKrant, Frank Lindner~
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecabericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20een%20van%20de%20websites%20van%20Uitgeverij%20PS%3Abv.%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/nationale-soepdag-op-16-oktober--tegen-kindersterfte/
Nationale Soepdag op 16 oktober tegen kindersterfte
28 september 2009