Met veel enthousiasme wordt er hard gewerkt om van de Nationale Lunchroomdag op 18 maart een spetterende ondernemersdag te maken. En dat gaat lukken met alle partijen die meedoen.
*18 maart 2013*
Het is weer tijd voor de Nationale Lunchroomdag op 18 maart. Noteer de datum in uw agenda. Inschrijvingen kan binnenkort. U moet er dan snel bij zijn, want vol=vol. Wij houden u op de hoogte via de nieuwsbrief.
Proeven, workshops, innovaties, tips, presentaties, vakinformatie, trends en kookdemonstraties; het komt allemaal voorbij op de ondernemersdag voor lunchroomhouders. Het thema van dit jaar: 'Haal meer rendement uit uw lunchroom'.
*Dit mag u niet missen*
Alle betrokkenen hebben maar één doel: de lunchroomondernemer centraal stellen. Tijdens de mini workshops van alle deelnemende partijen krijgt u hapklare tips om uw rendement te verhogen. Odette Hoogland en Art Frickus geven een omzetverhogende presentatie. Meer omzet=hoger rendement.
*Wie?*
Lees deze week het online interview met Odette Hoogland op deze site en ontdek wat u niet mag missen! Uiteraard geeft vakblad Lunchroom ook presentaties op De Nationale Lunchroomdag. De laatste trends, actuele ontwikkelingen en tips voor betere bedrijfsvoering.
*Wie doet er mee?*
Dat zijn dit jaar: Mocca d'Or, Depa Disposables, Hero, Fano, Sligro, Unilever, Levens Cooking & Baking Systems, Lantmännen Unibake, Smit Vis, Huis van Beleg, Koppert Cress en Ad van Geloven. Zij verzorgen mini workshops. Neem het 18 maart allemaal in u op om nog beter te ondernemen.
*Meer rendement uit uw lunchroom?*
Dat behaalt u als u de Nationale Lunchroomdag van 18 maart bezoekt. Houd de website van "lunchroom.nl":http://www.lunchroom.nl/ in de gaten; wij informeren u over alle ontwikkelingen, het programma, de deelnemers en de inschrijvingen.
*Op de foto*: Het team van de Nationale Lunchroomdag ontvangt u graag op 18 maart 2013.
~Myrtille Vromans~
Nationale Lunchroomdag op 18 maart!
17 januari 2013