De Pruis maakt rendementsalades

21 februari 2013
De Pruis maakt rendementsalades

Het thema van de De Nationale Lunchroomdag is 'haal meer rendement uit uw lunchroom'. Smilde Foods speelt hier op in door de workshop 'Meer rendement met salades' aan te bieden.

*Fooddesigner Lucas de Pruis*
Meer rendement met salades! Dat is het thema van Smilde Foods op de Nationale Lunchroomdag. Toptips voor creatie en presentatie van lunchgerechten gemaakt door fooddesigner Lucas de Pruis. Daarnaast kunt u de vernieuwde broodsalades proeven. Deze bevatten alleen nog natuurlijke kleur- en smaakstoffen. De verbeterde Fano Asperge-hamsalade is vanaf 18 maart ook weer leverbaar.

*Inschrijven*
Nieuwsgierig geworden? Kom langs en laat u inspireren door Smilde Foods. "Schrijf u gratis in":http://www.nationalelunchroomdag.nl/inschrijving/ en kom langs. Op de website van "De Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ vindt u meer informatie.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws