Het wordt maandag 21 maart een drukte van belang in Gilze. Hans Steenbergen verzorgt de spectaculaire opening. Joop Braakhekke praat met u en de chefs. U gaat het allemaal meemaken! Eten, drinken en proeven, daar draait het om tijdens de derde Nationale Lunchroomdag. Laat u inspireren door de chefs en door collega-lunchroomhouders.
*Wees er op tijd bij*
De Nationale Lunchroomdag zou de Nationale Lunchroomdag niet zijn als wij u niet de nodige tips zouden meegeven. Vorig jaar zat de zaal stampvol. Dus zorg er voor dat u er op tijd bij bent. Het programma is net iets anders ingedeeld. Ieder half uur behandelen we twee onderwerpen. Kunt u tussendoor mooi genieten van al het lekkers en u laten inspireren door het verrassende aanbod.
*Waar kunt u naartoe?*
*Culinaire (lunch) trends*
Frank Lindner, hoofdredacteur van Lunchroom en De RestaurantKrant, vertelt u alles over culinaire trends. Waar gaat de markt naartoe? Wat wil uw gast? En, belangrijker nog, wat kunt u daarmee?
*Kostprijsberekening*
Wilt u meer overhouden onder streep? Moet de winst omhoog? Dat kan door meer te verkopen, maar nog makkelijker door slim te rekenen. Horeca accountant Mark Tamsma leert u in slechts een kwartiertje de winst een impuls te geven.
*Gluren bij de buren*
Hoe doet 'ie dat nou? Waarom is het gras bij de buurman groener? Dat gaat Frank Lindner u vertellen. Wat zijn de succesfactoren van de succesformules? Wat doen zij wat u eigenlijk ook zou moeten doen? Investeer een kwartiertje van uw tijd. Het betaalt zich dubbel en dwars terug.
*Up & cross selling*
U kent nu de trends, heeft alles slim doorgerekend en de succesfactoren heeft u op een rijtje. Moet u het alleen nog verkopen. Mark Tamsma vertelt u hoe u dat het beste kunt doen. In 15 minuten gaat uw omzet met 10% omhoog.
*Goodiebox*
Muren met Goodieboxen staan op u te wachten (zie foto). Iedere bezoeker krijgt weer 1 goedgevulde goodiebox bij vertrek. Wij zijn er klaar voor. Tot maandag.
Nog niet ingeschreven? Meld u dan snel aan via deze "link.":http://www.launchyourlunch.nl/inschrijving/
Al meer dan 300 inschrijvingen!
18 maart 2011