Mc Donald's clown krijgt make-over

9 mei 2014
Mc Donald's clown krijgt make-over

Ook clowns moeten met de tijd mee. Ronald McDonald, het wereldberoemde icoon van McDonald’s wordt daarom letterlijk in een nieuw jasje gestoken. Ronald, die in 1963 werd geïntroduceerd en
sinds 1966 officieel het boegbeeld van McDonald’s is, heeft de wereldwijde missie 'Fun makes great things happen'. Anno 2014 blijft het icoon zich onverminderd inzetten voor plezier en positiviteit.

*Hippe broek*
Ook in Nederland is Ronald McDonald een begrip en gaat hij graag met zijn tijd mee. Een nieuwe outfit is hier onderdeel van. Vandaar dat Ronald nu een hippe broek en vest draagt, met daaronder een rood-wit gestreept shirt. Voor speciale gelegenheden heeft Ronald een chique blazer.

*Over McDonald’s Nederland*
In Nederland heeft McDonald’s 236 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden. McDonald’s voor iedereen.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws