Ingrediënten (4 personen)
1 bos bospenen, in plakjes
250 gram kastanjechampignons, in kwarten
4 minimaïskolfjes, gehalveerd
2 kleine artisjokken uit blik, uitgelekt en gehalveerd
150 gram zilveruitjes, in kwarten
2 bosuitjes, gesnipperd
800 ml groentebouillon
3 eetlepels cashewnoten, ongezouten
2 eetlepels sesamzaadjes
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel sojasaus
versgemalen peper
Bereidingswijze
Rooster de sesamzaadjes goudbruin in de koekenpan. Verhit de olijfolie in de wok en roerbak hierin de wortelen, zilveruitjes en maïskolfjes circa 5 minuten. Voeg dan de champignons en artisjokken toe en roer nog ongeveer 2 minuten door. Giet de bouillon erbij en laat het geheel 5 minuten sudderen. Breng de maaltijdsoep op smaak met sojasaus en versgemalen peper. Garneer met de bosuitjes, cashewnoten en sesamzaadjes.