Chef-kok Pascal van Loon werk vijf jaar als culinair adviseur voor Unilever. Daarvoor werkte hij in diverse sterrenrestaurants en had hij een eigen restaurant. Ook op De Nationale Lunchroomdag zal hij inspirerende gerechten maken.
Pascal: "Ik heb veel ervaring in m'n rugzakje die ik graag wil delen met onze klanten. Ik ben een verskoker, maar vind het juist zo uitdagend om de link te leggen tussen vers en convenience."
*Insipratie door eenvoud*
Pascal vindt het leuk om lunchroomhouders op de Nationale lunchroomdag op een eenvoudige wijze te inspireren. Hij haalt er voldoening uit om net even een andere kijk te geven op de wijze waarop je een broodje maakt. "Ik geef ze ook tips over dát ene ingrediënt waardoor een lunch nog lekkerder wordt."
*Altijd een knapperig broodje*
Pascal toont de Hellmann's Sandwich delight met gepureerde kruiden. De sandwich delight is een spread op basis van karnemelk, dit is vele malen gezonder dan boter of margarine en roomkaas. De mooie eigenschap van een sandwich Delight his dat het broodje helemaal afgesloten wordt van vocht... dus altijd een lekker knapperig broodje, wie wil dat nou niet in zijn lunchroom?
~Eline Dragt~
Laat u inspireren door chef Pascal van Loon
5 maart 2011