Kalfsvleesproducent VanDrie Group heeft speciaal voor het jong rosé marktsegment het concept Vitender ontwikkeld. Dit kalfsvlees heeft een lichte bite en is mager.
Het kalfsvlees is gemakkelijk te bereiden en past in zowel de nationale als in de internationale keuken.
*Juiste verzorging*
Jong rosé kalfsvlees heeft zich de laatste jaren vanuit de kalverhouderij sterk ontwikkeld. Het verstrekken van vezelrijke voeding en zorg voor de dieren komen tot uiting in de kwaliteit van het vlees. De voeding van de kalveren bestaat voornamelijk uit veelzijdig ruwvoeder. Hierdoor heeft het vlees een onderscheidende structuur ten opzichte van het reguliere kalfsvlees. De kalveren worden gehouden in groepshuisvesting in ruime, frisse stallen. De karakteristieke smaak van jong rosé kalfsvlees (maximaal 8 maanden oud) is herkenbaar.
*VanDrie Group*
Naast Vitender heeft de VanDrie Group nog drie concepten: VanDrie Controlled Quality Veal, hét Premium kalfsvleesmerk PeterÂs Farm en Friander.
Producent komt met jong rosé kalfsvlees
7 februari 2013