Ook de tweede dag van het culinaire evenement Prikkel je Zintuigen werd druk bezocht door horeca Nederland. De redactie was aanwezig en schoot de volgende beelden.
*Weet u het écht?*
Maarten Wessels sprak in zijn presentatie over de waarde van emotie in de gastvrijheid. Hij gaf het publiek tools om na te denken over wat gastvrijheid voor de horecaondernemer betekent. En heel belangrijk: weet u wat uw gast graag wilt, of dénkt u dit te weten?
*Beelden van demonstraties*
Deli XL gaf twee kooksessies op een bakplaat. Makreel, zalm, kipfilet; wild, vis & gevogelte werd culinair bereid en daarna uitgedeeld aan de gasten. De chef-koks gaven tips over de bereidingswijze en presentatie. Bekijk de volgende beelden om een indruk te krijgen van de dag.
*Kom langs*
Wilt u na het zien van deze beelden graag een bezoek brengen aan de beurs? Dat kan! Morgen is de laatste dag dat u de beurs kunt bezoeken! Kom langs in Gilze!
*Foto's* photodette.nl
~Myrtille Vromans~
Impressie dag 2 Prikkel je Zintuigen
30 oktober 2012