Hollands broodje

Auteur: Jorien Slager
1 januari 2016
Hollands broodje

Ingrediënten

1 paninibroodje
1 courgette
2 plakken gesneden Hollandse geitenkaas
2 eetlepels (verse) groene pesto
1 bosuitje, in ringetjes
3 zwarte olijven zonder pit, in plakjes

Bereiding

Schaaf met een kaasschaaf in de lengte 3 dunne plakken van de courgette. Snijd de korstjes van de plakken kaas. Snijd de panini overlangs open en bestrijk de helften met pesto. Beleg één helft met een plak courgette en een losjes gevouwen plak kaas. Verdeel hierover de helft van de uiringetjes en olijven. Leg hierop weer een plak courgette en de tweede plak kaas. Verdeel de rest van de bosui en olijven erover en dek af met de laatste plak courgette en de andere helft van de panini. Rooster de panini in een contactgrill of in een tostiapparaat goudbruin.

Overig nieuws