Het 'Lekkerste Fastservicemenu' is dit jaar op de Horecava gemaakt door Angericka Ronquillo uit Lisse. Angericka werkt bij Plaza De Stoete uit dezelfde plaats. Op de laatste dag van de vakbeurs werd deze uitslag bekend gemaakt door jurylid Joop Braakhekke. Met het 'XX Lekkermenu' won Ronquillo de titel
voor het Lekkerste Fastservicemenu.
*Brood en fruit als ingrediënt*
De jury merkte veel variatie in de productie op en zag producten als brood, fruit en gezonde ingrediënten voorbij komen. De snelheid waarmee de fastservicemedewerkers de gerechten maakten, maakte indruk.
*De opdracht*
De kandidaten moesten drie menu's maken. Twee van deze menuÂs werden op een bord gepresenteerd en één in een meeneemverpakking. Keuzes voor groentes of gezonde ingrediënten leverde extra punten op. De kostprijs per complete maaltijd mocht maximaal zes euro zijn en de verkoopprijs 14,50 euro.
*Deelnemers*
De deelnemers aan de wedstrijd zijn werkzaam als ondernemers en/of medewerkers in cafetaria's, cafetaria-achtige bedrijven, petit restaurants met afhaal- of bezorgservice en ketenbedrijven in de fastservice.
*Foto's:* Frank Lindner
~Myrtille Vromans~
Plaza De Stoete maakt Lekkerste Fastservicemenu
12 januari 2012