Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum vroeg Bakker Bart aan heel Nederland zijn of haar favoriete Bartje® in te zenden. Bakker Bart voorziet al sinds 1977 de lunch van vele Nederlanders en staat bekend om haar vers gebakken brood en rijk belegde broodjes. De populaire driehoek vormige broodjes worden bij Bakker Bart Bartjes® genoemd.
Barpaccio
Yvonne Bremmer uit Haaften trok de stoute schoenen aan en zond haar favoriete Bartje® in, namelijk: Bartje® Barpaccio een Maïs Bartje® belegd met carpaccio, Heks’nkaas®, zongedroogde tomaten en pijnboompitten. Met een grote meerderheid van de stemmen won het Bartje® Barpaccio.
Yvonne Bremmer is een graag geziene klant bij Bakker Bart Zaltbommel en vertelt: “ Mijn boodschappen doe ik altijd in Zaltbommel, een broodje bij Bakker Bart kan dan niet ontbreken. Ik ben zelf dol op het Bartje® carpaccio en wilde daar graag een variatie op bedenken. Tijdens een lunch bij Bakker Bart ontstond spontaan het idee voor het Bartje® Barpaccio." Woensdag 9 augustus jl. mocht Yvonne samen met haar favoriete vrienden en familie haar favoriete Bartje® officieel in ontvangst nemen. Ondernemer van Bakker Bart Zaltbommel, Joost van Hamont, zorgde voor een uitgebreide en feestelijke lunch met op het menu het favoriete Bartje® Barpaccio.
Het favoriete Bartje® Barpaccio is nog tot 27 augustus verkrijgbaar bij Bakker Bart-winkels door heel Nederland en uiteraard ook bij Bakker Bart Zaltbommel.