"BroodjeNL":http://www.broodjenl.nl/ van Carl Siegert heeft geen grenzen. Je belegt hem net zo gemakkelijk met Zeeuws spek als met Drentse heideschenke of chocoladevlokken. Laat je inspireren door de recepten!
*Honderd procent Nederlands*
Snel, makkelijk, biologisch en efficiënt, maar vooral héél lekker en natuurlijk gemaakt met biologische tarwe van Hollandse bodem die wordt gemalen op Hollandse molens. 100% NL! Bekijk hier de gratis recepten: "www.broodjenl.nl.":http://www.broodjenl.nl/
*Innovatief én duurzaam, een gouden combinatie*
Carl Siegert streeft ernaar steeds voorop te lopen als het om creativiteit en innovatie gaat. Dat geldt voor het brood, maar ook voor de bedrijfsvoering. Zo rijdt het verkoopteam in hybride autoÂs en houden ze de transportlijnen van de biologische grondstoffen kort. Eind 2012 neemt het bedrijf zonnecollectoren op ons dak in gebruik. Deze gaan tot 25 procent van de stroomvoorziening verzorgen.
Gratis recepten van Carl Siegert
23 november 2012