Focaccia Italiano roomkaas en Parmaham

19 september 2009
Focaccia Italiano roomkaas en Parmaham

De typische Italiaanse focaccia is een lekker brood om te gebruiken tijdens de lunch. Samen met de Lebo verse roomkaas Italiano wordt de focaccia een heerlijk, Italiaans broodje voor tussen de middag. Dat wordt smikkelen en smullen. Belissima!

*Ingrediënten (1 persoon)*
focaccia brood
spuitzak Lebo verse roomkaas Italiano
parmaham (gedroogde ham)
frisée sla
rucola
cherrytomaatjes

*Bereidingswijze*
•Bak de focaccia af in de oven.
•Snijd de focaccia doormidden en besmeer de onderste helft met de Italiano roomkaas.
•Verdeel de ham, frisée sla en rucola over de focaccia met roomkaas.
•Garneer het geheel met in partjes gesneden cherrytomaatjes en dek daarna de focaccia af met de bovenkant.
•Snij de focaccia naar behoefte in punten.

*Foto en receptuur*
Lebo Kaas B.V., (0348) 55 80 20, "www.lebokaas.nl":http://www.lebokaas.nl

Overig nieuws