Met de feestdagen in aantocht is de consument wel in voor wat anders. Een triangel of ander luxe broodje met de Kreeftsalade van FANO is dan altijd goed voor extra omzet. Maar het kan ook anders: doseer de salade op het bord en serveer het uit met stukjes brood en verse kleurrijke ingrediënten die rondom de salade worden gelegd. Deze keer alleen de ingrediënten, zodat u uw creativiteit ten volle kunt benutten bij de bereiding.
Feestelijk broodje Kreeftsalade
Ingrediënten (1 persoon):
75 gram FANO Kreeftsalade
1 luxe broodje
2 blaadjes roodlof
1 zwarte olijf
2 rode ui ringen
1 blaadje lollo rosso
1 rivierkreeftje
een paar stukjes lente ui en/of bleekselderij
? Naar keuze afgarneren met bijvoorbeeld een schijfje citroen, een takje dille, een blaadje citroenmelisse en/of preischeuten.
[rechterkolom rechterpagina]
Lunchschotel met Kreeftsalade
Ingrediënten (1 persoon):
75 gram FANO Kreeftsalade
3 zwarte olijven
3 puntjes casinobrood of stukjes stokbrood
3 blaadjes roodlof
2 gele cherrytomaatjes
1 theelepel kappertjes
1 rivierkreeftje
een paar stukjes lente ui en/of bleekselderij
? Naar keuze afgarneren met een takje dille, schijfjes citroen en/of blaadjes citroenmelisse.
Wilt u meer informatie over de FANO-producten of wilt u gratis monsters ontvangen van de nieuwe kreeftsalade of de tafelstandaardjes, kijk dan op \"www.fano.nl\":http://fano.nl of mail naar infodesk@fanoff.nl.
Feestelijk broodje Kreeftsalade
30 november 2006