Anneke Klaassen en Christiaan Spoel hebben hun traiteurzaak en lunchroom in Den Haag onlangs geopend. Van de citroen meringue taartjes tot quiches, coq au vin, vijgenconfiture en
zelfgemaakte limoncello, de gehele dag door staat de chef-kok in de keuken en zorgt voor een overdaad aan geuren.
*Chef's Table*
Het concept is duidelijk; je betaalt bij de Haagse Traiteur per portie. Of je een kleine, gewone of bourgondische eter bent, de prijzen staan vast. Naast het afhalen van gerechten, verkoop van delicatessen en de lunchroom kan men hier ook terecht voor een borrel, catering of een kop koffie met een huisgemaakt gebakje. Er staan tafeltjes voor twee personen, een bar met krukken en een Chefs Table voor zes personen voor wie dicht 'op het vuur' wil zitten.
Foto: voorlichtingsbureau Brood
~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl
Duo Spoel opent lunchroom
10 oktober 2013