Een goede culinaire line-up is niet meer weg te denken uit het huidige festivallandschap. Naast een divers en duurzaam aanbod van foodtrucks
kunnen festivalgangers tijdens het Amsterdam Woods Festival genieten van een waar driegangenmenu in het tijdelijke restaurant van "Rijsel.":http://rijsel.com/
~Foto: Chef van Restaurant Rijsel, Iwan Driessen~
*Buiten comfortzone*
Eigenaar Pieter Smits: "Een spannend project,waarbij we buiten onze comfortzone stappen. Dat is niet alleen
erg leuk, maar ook een uitdaging. Het houdt mij en het team
scherp. We kijken er erg naar uit!" Restaurant Rijsel
is naar eigen zeggen ontstaan vanuit passie voor de Franse keuken, met een knipoog naar Vlaanderen. Een mix van klassiek versus jaren 60 modern, waar men in een ontspannen sfeer kan genieten van heerlijke pure gerechten. Chef Iwan Driessen heeft voor het Amsterdam Woods Festival twee keuzemenus à 32,50 samengesteld. Rijsel schenkt hierbij geselecteerde wijnen, waardoor bezoekers volgens de zaak de echte Rijselervaring
kunnen opdoen.
Driegangenmenu bij muziekfestival
24 juni 2015