De nieuwste editie van vakblad Lunchroom is online verschenen en is gratis te downloaden of online te lezen via deze link. Het vakbald Lunchroom staat boordevol belangrijke vakinformatie om ondernemers in horecadagzaken op de hoogte te houden.
Op de cover van deze editie staat Kimberley Vonk, eigenaresse van The Black Cockatoo. De eigenaresse wilde altijd al voor zichzelf beginnen. “Toen ik toch besloot om mijn eigen horecazaak te starten en ik dit gezellige hoekje tegenkwam met grote raampartijen, ben ik snel een crowdfundactie gestart.” The Black Cockatoo was de eerste vegan lunchroom van Almere.
Wat kan je als huurder van een horecaruimte doen tegen een buitensporige huurverhoging? LOFF Advocaten vertelt er in dit blad uitgebreid over.
Tilburg is weer een Bagels & Beans rijker. Antonio Meijer openende een nieuwe vestiging in de buurt van het centraal station. “Er is in een stad als Tilburg gewoon ruimte voor een tweede Bagels & Beans.” Verder is er in deze uitgave een nieuwe rubriek. In de rubriek presenteert Lunchroom de bekende en onbekendere franchiseketens binnen de horecadagzaken. In deze editie: Het Belgische Lunch Garden.
Download hier de nieuwste editie van Lunchroom.