De vijfde genomineerde: Broodje Feel the Veal

5 september 2014
De vijfde genomineerde: Broodje Feel the Veal

Het is zover. Vandaag maken we de vijf genomineerden voor de titel 'Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' bekend. De spanning stijgt, want we maken ieder uur
een genomineerde bekend. Hier komt nummer 5. Uiteraard in willekeurige volgorde gepresenteerd.

Roffel, roffel...We presenteren met trots de vijfde genomineerde:
*Broodje Feel the Veal*
Een vers afgebakken broodje met rosé gebakken kalfsfricandeau, mesclune sla, gemarineerde kastanje champignons, ringetjes bosui, zongedroogde tomaat en truffelmayonaise. Gemaakt door:
*Lunchroom De Koffiepot*
Oosteinde 8
7772 CB Hardenberg

Beste Eric Meertens: van harte gefeliciteerd met de nominatie!

*Receptuur:*
De Kalfsfricandeau wordt 36 uur gemarineerd en vervolgens aangebraden en gegaard in de oven op 160 graden tot een kerntemperatuur van 54 graden
De kastanje champignons worden gemarineerd in witte wijnazijn, olijfolie & bourgondisch kruidenmengsel
De mayonaise maak ik van ingemaakte zomertruffel (tartufangelo)

*Prijs:*
€ 6,50

Overig nieuws