Na een grondige restyling is BoatHouse Almere weer geopend voor het publiek. Het restaurant aan de Noorderplassenweg, een van 17 horecaconcepten van Debuut horecabeheer en ontwikkeling, was in januari gesloten om een complete metamorfose te ondergaan. Nu is het moment gekomen om het nieuwe interieur te tonen aan de gasten van BoatHouse Almere.
De vertrouwde, gemoedelijke, huiselijke en gastvrije sfeer is gebleven, maar het restaurant aan het water heeft een heel nieuwe look & feel gekregen. De houtkleuren hebben plaatsgemaakt voor zachte aardse kleuren, met veel groen en blauw. De vloeren zijn diep donker gekleurd en de witte kozijnen zijn verdwenen. Een mix van verschillende stijlen meubilair, een fraaie leestafel en de bar als nieuwe eyecatcher, maken van het vernieuwde BoatHouse een plek waar je graag wilt zijn.
Waterrijke omgeving
“Na tien jaar werd het tijd om onze gasten in een vernieuwd interieur te ontvangen”, zegt Sjoerd van Barneveld, Marketingmanager van Debuut horecabeheer en ontwikkeling. “Verrassende decoratie en verlichting past bij de nieuwe stijl, maar steeds is er een link naar de waterrijke omgeving. Onze gasten zullen meer contact met buiten ervaren door de nieuwe zichtlijnen. De natuur komt door de authentieke materiaalkeuze nabij. Buiten wordt binnen. Ook de zalen en het terras hebben een make-over gekregen. BoatHouse is klaar voor de toekomst!”
Over BoatHouse Almere
Het aan de Noorderplassen gesitueerde BoatHouse Almere is een unieke locatie voor eten, drinken, feesten en vergaderen. Het indrukwekkende gebouw doet denken aan de karakteristieke watersportverenigingen van weleer, aan de oevers van grote Amerikaanse en Engelse rivieren. Een inspirerende omgeving, die geen dag hetzelfde eruitziet, want niets is zo veranderlijk als de natuur. Onlangs is BoatHouse door Toptrouwlocaties genoemd in de top drie van beste trouwlocaties in Flevoland.
Over Debuut horecabeheer en ontwikkeling
BoatHouse Almere is een van de horecaconcepten van Debuut horecabeheer en ontwikkeling, Debuut heeft op dit moment 17 horecaconcepten en ongeveer 1.000 medewerkers die verspreid over 28 horecabedrijven werken. Allemaal horecabedrijven met een eigen karakter die voor veel Nederlandse horecabezoekers een begrip zijn, zoals Popocatepetl, Belgisch Bier Café Olivier, Waag en De Colonie. Debuut won met STAN&CO in Arnhem de award voor best bar & restaurant 2016.