Met een eenvoudige en doeltreffende formule verovert Catering Lokaal de markt. Plaatselijke ondernemers bieden hun producten aan waar een menu van wordt samengesteld voor bijvoorbeeld
een evenement. Catering Lokaal brengt lokale smaakmakers bij elkaar.
*Eten moet een feest zijn*
Bij Catering Lokaal merken ze dat de tijd van de amuse-diners voorbij is. Gasten zouden op zoek zijn naar het pure ambacht. Brian Schoonderbeek, één van de initiatiefnemers: "De mensen nemen geen genoegen meer mee met massaproductie. Eten moet een feest zijn. Iemand als Jamie Oliver preekt het al jaren: je moet met de beste ingrediënten werken. Het blijkt dat die gewoon om de hoek liggen legt Schoonderbeek uit."
*Catering Lokaal*
Het idee van Catering Lokaal is om de lokale leveranciers bij elkaar te brengen voor een evenement. Lokaal denken is belangrijk. Niet alleen wat betreft smaken en het promoten van de eigen regio, maar ook op het gebied van duurzaamheid.
*Op de foto:* Eén van de deelnemers aan Catering Lokaal
~Myrtille Vromans~
Catering brengt lokale smaken samen
5 juni 2013