Het zomerseizoen vraagt om een heerlijk verfrissende, koude cappuccino drank. Met Cappuccino Cool heeft Roode Pelikaan een opvallende smaaksensatie  lekker vol en romig  die naar méér doet verlangen. Deze trendy drank is eenvoudig per consumptie te maken en, uitgeschonken in de speciale Cappuccino Cool-glazen, ook zeer sfeervol te presenteren.
Ingrediënten (1 persoon):
5 holle of platte ijsblokjes
60 ml koud water of melk
1 sachet Cappuccino Cool
Bereidingswijze:
? Vul de blender met 5 ijsblokjes. Gebruik hiervoor een blender die een speciale functie voor ijsblokjes heeft.
? Voeg hieraan 60 ml koud water of melk toe.
? Voeg 1 sachet Cappuccino Cool toe.
? BlendenÂ
en klaar!
? Schenk de Cappuccino Cool in het speciale glas met rietje.
Variatie  Cappuccino Cool Choconut:
5 holle of platte ijsblokjes
60 ml. koud water of melk
1 sachet Cappuccino Cool
2 cl Routin Hazelnut siroop
2 cl Routin Chocolate siroop
Tip:
In plaats van gebruik te maken van de Routin siroop Hazelnut en Chocolate kunt u ook een van de andere smaken zoals Vanilla, Caramel of Amaretto proberen.
Tot slot:
Om uw gasten te laten weten dat u Cappuccino Cool verkoopt, heeft Roode Pelikaan een gratis promotiepakket samengesteld. Deze ontvangt u bij aanschaf van twaalf dispenserdozen Cappuccino Cool. Met glazen, mobiles en tafelkaarten. Meer informatie: (0183) 64 12 84 of \"www.roodepelikaan.nl\":http://roodepelikaan.nl
Cappuccino Cool
6 juni 2007