Cappuccino Cool

6 juni 2007
Cappuccino Cool

Het zomerseizoen vraagt om een heerlijk verfrissende, koude cappuccino drank. Met Cappuccino Cool heeft Roode Pelikaan een opvallende smaaksensatie – lekker vol en romig – die naar méér doet verlangen. Deze trendy drank is eenvoudig per consumptie te maken en, uitgeschonken in de speciale Cappuccino Cool-glazen, ook zeer sfeervol te presenteren.

Ingrediënten (1 persoon):
5 holle of platte ijsblokjes
60 ml koud water of melk
1 sachet Cappuccino Cool

Bereidingswijze:
? Vul de blender met 5 ijsblokjes. Gebruik hiervoor een blender die een speciale functie voor ijsblokjes heeft.
? Voeg hieraan 60 ml koud water of melk toe.
? Voeg 1 sachet Cappuccino Cool toe.
? Blenden… en klaar!
? Schenk de Cappuccino Cool in het speciale glas met rietje.

Variatie – Cappuccino Cool Choconut:
5 holle of platte ijsblokjes
60 ml. koud water of melk
1 sachet Cappuccino Cool
2 cl Routin Hazelnut siroop
2 cl Routin Chocolate siroop

Tip:
In plaats van gebruik te maken van de Routin siroop Hazelnut en Chocolate kunt u ook een van de andere smaken zoals Vanilla, Caramel of Amaretto proberen.

Tot slot:
Om uw gasten te laten weten dat u Cappuccino Cool verkoopt, heeft Roode Pelikaan een gratis promotiepakket samengesteld. Deze ontvangt u bij aanschaf van twaalf dispenserdozen Cappuccino Cool. Met glazen, mobiles en tafelkaarten. Meer informatie: (0183) 64 12 84 of \"www.roodepelikaan.nl\":http://roodepelikaan.nl

Overig nieuws