Een nieuw concept met vegetarische en glutenvrije hamburgers
Een aantal (ex-)ondernemers in de horeca slaan de handen ineen om een moderne en toekomstgerichte formule in de markt te zetten. De initiatiefnemers hopen hiermee een vernieuwend hamburger concept op te zetten en een stimulans te geven voor werkgelegenheid en om mensen naar de binnenstad te trekken. De pilotvestiging wordt geopend in Deventer in maart a.s.
Marc Veldhuis: "Burgerdock zal gebruik maken van zo veel mogelijk lokale producten. Ons doel is om verantwoorde burgers aan de man te brengen". Naast de gewone 100% rundvlees burgers zal Burgerdock ook vegetarische en glutenvrije burgers verkopen.
Burgerdock wil vestigingen openen op A1 locaties in het centrum van veel steden. De planning is om in 2018 nog 9 vestigingen te openen in diverse steden met behulp van crowdfunding.
Crowdfunding
Marc Veldhuis: "Om een snelle uitrol mogelijk te maken gaan wij gebruik maken van crowdfunding. Particulieren kunnen deelnemen door een optie te nemen op Burgerdock. Voor de 1e vestiging zijn 50% van de opties zijn al volgeschreven. Geïnteresseerden kunnen deelnemen via burgerdock.nl".