Het bakkersvak bruist op 23 en 24 maart meer dan ooit tevoren op vakbeurs Bakkersvak in Autotron Rosmalen. Naast een uitgebreid exposantenaanbod is er ook een spectaculair
beursprogramma. Zo is het BoulangerieTeam
gedurende de twee beursdagen weer aanwezig om ambachtelijke bakkers te inspireren hoe ze hun assortiment kunnen verlekkeren op het gebied van brood, viennoiserie en functionele sierstukken.
*BoulangerieTeam*
Namens het BoulangerieTeam geven o.a. Gertwin van Meerveld, Niek van Waarde en Michel Schröder doorlopend demonstraties om ambachtelijke bakkers te inspireren hoe ze hun assortiment op een creatieve, maar eenvoudige manier nieuw leven kunnen in blazen.
*Broodproducten*
Als het gaat om brood staat de diviseuse centraal, waarmee het BoulangerieTeam wil laten zien dat je met rijpe degen een mooi ambachtelijk product kunt maken. Door de juiste balans van grondstoffen en desem kun je zelf het unieke broodje creëren waar de warme bakker een eigen stempel op kan drukken.
~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl
BoulangerieTeam in vorm op beurs
25 januari 2014