Impressie dag 1 Prikkel je Zintuigen

29 oktober 2012
Impressie dag 1 Prikkel je Zintuigen

Soep: zout, zoet, zuur en pittig. Kalfshaas met kerriepoeder en koffie: bitter en pittig. Oosterse paling: rode bieten en Japanse noedels. Een greep van de gerechten in het Culinair Pretpark.

*Kom langs in het culinair pretpark*
Op 30 en 31 oktober kunt u langskomen bij het Prikkel je Zintuigen evenement in Gilze. Alles staat in het teken om uw zintuigen te prikkelen. En dat heeft de organisatie goed begrepen want de gerechten, de spetterende ontvangst, de presentatie van Maarten Wessels en de keukenapparatuur zijn goed om uw zintuigen up to date te houden. Weten wat u de eerste dag gemist heeft? Bekijk de slideshow en kom alsnog lang. De organiserende partijen Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems ontvangen u graag.



*Foto's*: photodette.nl
~Myrtille Vromans~

Overig nieuws