Bakkersvak 2016, een jubileum

19 januari 2016
Bakkersvak 2016, een jubileum

Brood is het visitekaartje van iedere horecaprofessional en "Bakkersvak":http://bit.ly/1PU4X6G staat op 6 en 7 maart aanstaande dan ook gedurende twee dagen volledig in het teken
van brood, maar ook van banket en patisserie. Je vindt hier het complete aanbod in food, waarbij ambacht wordt afgewisseld met bake-off, en non-food gericht op de bakkerijsector.

*5-jarig bestaan*
Een leuke bijkomstigheid is het 5-jarig bestaan van Bakkersvak. Voor deze speciale jubileumeditie is het programma uitgebreid. Dit betekent voor jou dat er nog meer te zien, te ruiken en te proeven is! Ontdek innovatieve broodconcepten, maak ook de allerlaatste trends in brood, banket en patisserie en vergeet niet dat Bakkersvak ook gewoon een gezellig dagje uit is!
"Kom je ook?":http://bit.ly/1PU4X6G

Overig nieuws