Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode.
Wekelijks presenteren we je zo'n verhaal. Dit keer een interview uit 2012. We bezochten Dokkaffee Rotterdam en spraken er met Laurens van Beek.
De eerste gedachte die opdoemt bij het binnenkomen is ‘wauw’. Dit verwacht je niet bij een lunchroom in de haven. Het moderne meubilair, bijzondere lunchgerechten op het krijtbord en een glimp van de open keuken. “Dit is precies wat we willen doen: verrassen. Als mensen binnenkomen, moeten ze denken ‘wauw, hier kom ik terug’ of ‘ik neem nieuwe gasten mee’”, vertelt bedrijfsleider en chef de cuisine Van Beek.
Het interview lees je terug via deze link.
Dossier
Iedere week blikken we terug op een historisch verhaal uit Lunchroom. We bundelen deze verhalen in het dossier, dat je hier vindt en wekelijks wordt aangevuld.
Blijf op de hoogte
Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
LU21Jaar