Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode.
Wekelijks presenteren we je zo'n verhaal. Dit keer een interview uit 2016. We bezochten Niels Mulder, eigenaar van Nielz in Almelo.
Niels Mulder moet wel een van de succesvolste horecaondernemers van Twente zijn. Zijn levensverhaal is in ieder geval boeiend. “Na de hotelschool heb ik een jaar bij Van der Valk gewerkt. Toen kreeg ik de kans om deze zaak over te nemen, een zaak die destijds puur een dagzaak was met een omzet van 300.000 gulden per jaar en met twee personeelsleden in dienst. Nu, bijna 15 jaar en 5 horecazaken later, heb ik 80 man personeel in dienst en is de omzet verveertienvoudigd. In guldens, dat dan weer wel”, zegt de horecaondernemer glunderend. Het is ook iets om trots op te zijn.
Dit artikel lees je terug via deze link.
Dossier
Iedere week blikken we terug op een historisch verhaal uit Lunchroom. We bundelen deze verhalen in het dossier, dat je hier vindt en wekelijks wordt aangevuld.
Blijf op de hoogte
Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
LU21Jaar