Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de schier onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode.
Wekelijks presenteren we je zo'n verhaal. Dit keer een verhaal dat we plaatsten in de tweede jaargang van Lunchroom. In Amsterdam bezochten we Gary's Muffins, een van de lunchrooms van Gary Feingold, de balletdanser die bagelbakker werd.
In het interview vertelt Gary over zijn idee: het brengen van een stukje Californië naar Nederland. De specialiteit van Gary’s Muffins is uiteraard een keur aan zalige muffins; daarbij een verrassend assortiment bagels, ‘compleet New York style’; en verder natuurlijk cookies, brownies en (cheese)cakes.
Dossier
Iedere week blikken we terug op een historisch verhaal uit Lunchroom. We bundelen deze verhalen in het dossier, dat je hier vindt en wekelijks wordt aangevuld.
Blijf op de hoogte
Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
LU21Jaar