Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode.
Wekelijks presenteren we je zo'n verhaal. Dit keer een interview uit 2004. We bezochten Lunchroom Mickers in Uden en spraken met horecaondernemer Twan Mickers.
Toen Twan Mickers in 1997 Mickers Lunch & Diningroom overnam, bevond hij zich opeens weer op bekend terrein. Hier was hij geboren, op deze plek was hij opgegroeid. Vader Cor had het bedrijf begin jaren zestig opgericht; de familie woonde jarenlang boven de zaak. De laatste twee decennia had broer Marcel er de scepter gezwaaid. Zou het hem, als derde Mickers, nog lukken hier een eigen stempel op te drukken?
Het interview lees je terug via deze link.
Dossier
Iedere week blikken we terug op een historisch verhaal uit Lunchroom. We bundelen deze verhalen in het dossier, dat je hier vindt en wekelijks wordt aangevuld.
Blijf op de hoogte
Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
LU21Jaar