Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode.
Wekelijks presenteren we je zo'n verhaal. Dit keer een verhaal dat we plaatsten in 2006. In Rotterdam bezochten we Cappucino Rotterdam, een lunchroom met internatioanle allure, gevestigd in een stad die op dat moment aan een opmars bezig was.
In het interview vertellen de eigenaren, Ank en Ron, over hun keuze voor de horeca. Ze waren beiden nieuw in onze branche, maar daardoor niet minder perfectionistisch.
Dossier
Iedere week blikken we terug op een historisch verhaal uit Lunchroom. We bundelen deze verhalen in het dossier, dat je hier vindt en wekelijks wordt aangevuld.
Blijf op de hoogte
Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
LU21Jaar