La Place opent op vrijdag 10 oktober een nieuw, vast restaurant in het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. In de sfeer van een veldkeuken kunnen bezoekers hier genieten van de verse en ambachtelijke gerechten van La Place. Met deze thematische omgeving belicht La Place een beleving van de wereld van defensie, waarmee het de beleving van het NMM versterkt.
Eten in de sfeer van een veldkeuken
Het nieuwe restaurant geeft bezoekers het gevoel dat ze zich in een veldkeuken bevinden, compleet met tentdoeken en houten meubilair. Gasten kunnen van hun maaltijd genieten in een sfeer waarin zij het buitenleven en de wereld van veldkeukens ervaren, terwijl ook de herkenbare stijlelementen van La Place terugkomen.
Naast het eten en drinken biedt deze veldkeuken ook een visuele beleving van hoe maaltijden in de buitenlucht passen binnen de wereld van defensie. Dit wordt versterkt door visuele elementen uit de collecties van het Nationaal Militair Museum.
“We zijn trots dat we op deze prachtige locatie een nieuw La Place restaurant openen. Deze toevoeging is een mooie stap in onze groei ambities,” aldus Lucas van Schijndel, Managing Director bij La Place. Het restaurant wordt gerund door franchisepartner Vermaat, dat het concept samen met het NMM heeft opgezet. Ingrid van Leeuwen, Formule directeur Vermaat, deelt: “Wij willen de gasten van het museum graag verrassen met heerlijk eten en drinken in een omgeving die bijdraagt aan de beleving van het museum.”
Locatie en opening
Het restaurant ligt midden in de omgeving, op een plek waar bezoekers samenkomen na een lange wandeling, een rondje fietsen of een uitgebreid bezoek aan het museum. Het betreft het tweede thematische restaurant van La Place, naast het Kashba-restaurant in de Efteling.