La Marquise bestaat 20 jaar

7 februari 2014
La Marquise bestaat 20 jaar

Eethuis La Marquise in Hoorn bestaat 1 maart alweer 20 jaar. Reden voor eigenaar Frank Eggerding om de gast in de watten te leggen. De hele maand zijn er jubileumacties en traktaties bij de
koffie. Vakblad Lunchroom had de ondernemer in 2004 al in de gaten en sprak met hem in de vaste rubriek lunchroomformule. In 2012, toen vakblad Lunchroom 12,5 jaar bestond, zocht het vakblad Eggerding weer op.

*Ben Saunders clubsandwich*
Frank Eggerding is de bedenker van onder andere het ‘broodje crisis’ en de ‘Ben Saunders clubsandwich’. In vakblad Lunchroom sprak de ondernemer in 2012 deze woorden:
“Ik heb een schitterende tijd gehad met de lunchroom, maar met mijn 63 jaar is het tijd voor mijn pensioen.” Enthousiast vertelt de eigenaar dat de vraag naar pannenkoeken de laatste jaren is gestegen en dat hij nog steeds nieuwe broodjes blijft bedenken. “Ik wil mijn onderneming verkopen aan een persoon bij wie ik een goed gevoel heb, dus niet aan een eendagsvlieg”, zegt Eggerding. Geen tijd voor pensioen, maar voor het vieren van het jubileum!

Meer lezen over Eggerding in Lunchroom, de jubileumeditie? "Download dan gratis het vakblad.":http://www.lunchroom.nl/blad/66/


~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws