De bestsellers van 2013

13 december 2013
De bestsellers van 2013

Inspiratie nodig voor een nieuwe menukaart? Daar kan de nieuwste editie van De CuliTip van 2013 u gemakkelijk bij helpen. De redactie heeft voor u de bestsellers van de lunchrooms
die geïnterviewd zijn voor de lunchroomformule uit het vakblad Lunchroom, voor u op een rij gezet in De CuliTip. De recepten graag digitaal lezen? Dat kan heel gemakkelijk én gratis! "Download De CuliTip 2013":http://www.lunchroom.nl/bladen.html en geniet van de recepten en ondernemersinformatie. Alvast twee recepten als voorproefje.

*Lekkerzzz, Heerenveen, Dieti Mulder*
*Broodje Heerenveen*



*Ingrediënten*
stokbroodje
kruidenboter
champignons
ui
Riperkritetsiis (Riperkritekaas)

*Bereiding*
Bak de champignons en ui en voeg wat zout en tijm toe. Snijd het stokbroodje doormidden, smeer het in met kruidenboter en leg daarop de gebakken ui en champignons en ten slotte drie plakjes Riperkritekaas. Acht minuten in de oven.

*KEEK, Utrecht, Maria de Zwart*
*12-uurtje*



*Ingrediënten*
2 spelt-volkoren boterhammen
kopje soep (afhankelijk van het seizoen)
gebakken halloumi
gegrilde groente
rode humus
pesto

*Bereiding*
Voor dit gerecht gebruik je twee borden. De soep wordt gemaakt met groenten uit het seizoen. Leg twee spelt-volkoren boterhammen op het ene bord. Op het andere bord maak je een combinatie van vier soorten beleg: rode humus, gegrilde halloumi, pesto en gegrilde groenten. Halloumi is een Cypriotische kaas en wordt krokant gebakken. Bestrooi dit bordje met een leuke mix van pitten en strooi er verse, geknipte tuinkers overheen.

Meer bestsellers lezen? "Download De CuliTip 2013":http://www.lunchroom.nl/bladen.html en geniet van de recepten en ondernemersinformatie.

Alle lunchroomformules lezen? "Bezoek onze pagina waar alle digitale edities zijn gepresenteerd.":http://www.lunchroom.nl/bladen.html U download de edities gratis.

Overig nieuws