Bilder & De Clercq gaan voor de pijp

5 december 2013
Bilder & De Clercq gaan voor de pijp

Bilder & De Clercq openen 7 december een gloednieuwe vestiging in Amsterdam, in de Pijp. Nieuw bij de 'receptenwinkel' zijn de verse broodjes voor de lunch. Het concept voor
het tweede filiaal is gelijk aan die van de eerste winkel. Bij binnenkomst zijn er veertien recepttafels te zien, waarbij op elke tafel een ander gerecht wordt gepresenteerd.

*Stap voor stap*
Klanten kopen precies de juiste hoeveelheid verse ingrediënten om thuis een maaltijd op tafel te zetten. Op de bijgeleverde receptkaart wordt door middel van foto’s stap voor stap uitgelegd hoe men het gerecht op de juiste wijze snel en eenvoudig moet bereiden.

*Eén teen knoflook*
Blij verrast door het enthousiasme voor hun nieuwe concept in februari dit jaar, verwachten eigenaren Van Gelder en Leopold dat de tweede vestiging net zo lekker gaat lopen als de eerste. "Toch blijft het voor ons belangrijk om de klanten mee te nemen in deze nieuwe manier van boodschappen doen. Het feit dat je bij ons daadwerkelijk 1 teen knoflook koopt voor een gerecht blijft wennen voor sommigen."

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws