Zo presenteer je je lekkerste broodje

Auteur: redactie
Lekkerste Lunchroombroodje 24 september 2021
Zo presenteer je je lekkerste broodje

De wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland bestaat sinds 2011. Al tien jaar lang zetten lunchzaken in Nederland hun beste beentje voor om uiteindelijk met de award aan de haal te gaan. Ieder jaar is er maar één winnaar en er zijn, wanneer we de historie bekijken, verschillende elementen die hebben bijgedragen aan de eindoverwinning.

Dit keer aandacht voor de inzending. We geven je 3 tips om de inzending tot een succes te maken:

1. Een goede inzending maakt allereerst indruk door de foto van het gerecht. Je kunt met een smartphone al een hele goede afbeelding maken. Tip: zorg voor een kleurrijk geheel en een nette presentatie.

2. Niet alleen de lijst van ingrediënten is van belang, maar ook de bereidingswijze. Op die manier heeft de jury een inzicht in de werkwijze en de voorbereidingstijd (mise en place).

3. Vergeet niet de prijs van het broodje mee te sturen (dit wordt soms vergeten). De prijs-kwaliteitverhouding is ook van in vloed op het eindcijfer. 

Hoe doe je zelf mee?

Vul onderstaand aanmeldformulier in. Vergeet niet de prijs op de kaart, de naam van het gerecht, de naam van je lunchroom, een foto van het broodje en de receptuur en bereidingswijze mee te zenden (als pdf). Om de wedstrijd nog actueler te maken, mogen dit jaar ook bezorgbroodjes meedingen naar de award. Dit houdt in dat een broodje online aangeboden wordt en bezorgd kan worden.

Lukt het niet met het formulier, dan kun je je aanmelding ook per e-mail doen. Dit kan via thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. Voor het wedstrijdreglement verwijzen we je graag naar deze pagina. 

Heel veel succes met je deelname. We kijken uit naar je inzending!

Overig nieuws